Aanbod

Wij geloven dat positief altijd werkt: voor jezelf, in relaties, in je gezin, op het werk, onderweg en in de wereld. Positiviteit kleurt je, maakt creatief, zet je in beweging, maakt lichter, gezonder, gelukkiger en vitaler. En niet alleen jou, ook je omgeving.

Wij weten ook dat positief iets is wat je kunt leren en ontwikkelen. Pessimisme blijkt uit onderzoek maar voor 25% aangeboren. Fijn! Met die 75% kunnen we dus aan de slag. Daarom ontwikkelen wij trainingen, workshops en coachtrajecten voor individuen en groepen op maat. En helpen we organisaties, relaties en gezinssystemen om positiviteit verder te ontwikkelen.

Positiviteit leren gaat bij ons over het bewust worden van de manier waarop je naar jezelf en je omgeving kijkt, je blik te verbreden en te verdiepen, te merken dat je daarin misschien veel meer keuzes hebt dan je dacht of om meer begrip te krijgen voor de ander en zijn manier van kijken. Wat fijn als je ontdekt dat er echt veel meer wegen naar Rome zijn en dat die vaak ook nog leuker, gemakkelijker, lichter of misschien wel effectiever zijn dan hoe je het nu bekijkt. Wij helpen je met het ontwikkelen van die kwaliteit. Bewustwording dat je een “bril” draagt, jouw perspectief, jouw manier van kijken. Hoe verrijkend is het om jouw voorraad “brillen” uit te breiden. Je leert kijken vanuit andere perspectieven, naar jezelf, de ander, een situatie of iets wat je bezighoudt.

Het mooie is dat, als je anders leert kijken, je ook andere mogelijkheden gaat zien. Er komt ruimte om bijvoorbeeld weer (meer) verbinding te vinden met jezelf of om relaties met anderen te verbeteren. Er komt zicht op andere oplossingen voor een probleem waar je mee worstelt.

Bijna als vanzelf merk je dat die ruimte en dat zicht uitnodigen om in beweging te komen. Je wilt ook gaan ervaren hoe je die nieuwe oplossingsmanier in kan zetten. Zien hoe het werkt als je het gesprek met jezelf of de ander aangaat. Daar helpen we je bij. Want wij vertrouwen erop dat elke positieve succeservaring je meer zelfvertrouwen geeft, je krachtiger maakt en daarmee blijft aanzetten tot een volgend succes in persoonlijke ontwikkeling, verbinding of carrière. Zo zet je je positieve houding in en wordt het “eigen en normaal” gedrag. Het integreert en je hebt er dagelijks profijt van.

Aanbod

Invididuele coaching
Traject C
Groepstrainingen
Advies en ondersteuning