Voor wie ons al kent en anderen wil helpen ons beter te leren kennen: laat een referentie achter via de e-mail! Zo kunnen we elkaar helpen. Dank jullie wel!

Lotte, een warme, sensitieve en spontane vrouw. Ze gaat naast je staan en loopt met je mee op weg naar je doelen. Aan de hand van Lotte worden problemen uitdagingen die de moeite waard zijn om aan te pakken. Met haar realistische en altijd positieve kijk op het leven helpt Lotte ons enorm.

Daan

Joyce ziet wie ze voor zich heeft, waardeert dat en is samen met mij op zoek gegaan om daar nog iets aan toe te voegen. Even alles met een ander licht beschijnen, voelen waar het me bezighoudt. Ik voel me echt gehoord, gezien en heb weer energie en richting.

Natalie
Met veel enthousiasme begeleidt Lotte mij op de juiste wijze.
Op een integere manier gaat ze gaandeweg een fijn gesprek in op lastige zaken die spelen.
Ze heeft een goede visie op issues en met haar helikopterview bekijkt ze en daarna formuleert ze een helder en toepasbaar pad dat kan worden ingeslagen.
Patrick

Elke twee weken een “onderhoudsloopje” met Joyce zet me weer helemaal terug in mijn kracht.

Isa

Wij worden gecoacht op echt positieve wijze naar het behalen van jouw persoonlijke doelen. Het is heel open en direct (wat ik heel prettig vind), no nonsense en kan je zo goed spiegelen waardoor je echt andere inzichten krijgt. Er is humor waardoor het traject af en toe ook lekker luchtig blijft en ik wordt met het enthousiasme enorm gemotiveerd. Je voelt je direct op je gemak.

Wij werken inmiddels ruim 2 jaar met intensief samen met Lotte. Wij kennen Lotte als iemand die snel de kern van het probleem ziet en vervolgens dit op een goede manier oplost gebruik makend van de technieken die het beste bij de situatie/ persoon passen. Ook komt ze met goede tips om lastige situaties te voorkomen.

Saron is één van de warmste personen die ik in mijn leven heb ontmoet . Zij coacht je op zo’n liefdevolle manier , dat het moeilijk is om in woorden uit te drukken . Want door haar manier van coachen ga je echt naar je gevoel. Je leert te voelen . Wat wil ik nu echt en wat is goed voor mij? Ze geeft je daardoor inzichten die je op weg helpen om echt voor jezelf te gaan staan. Door haar vrolijkheid en warmte durf je je snel kwetsbaar op te stellen en kun je volledig jezelf zijn.

Anne

Het wandelen samen met Saron doet me goed, zoals zij zegt beweging in je lijf, is beweging in je hoofd.
Ze is sprankelend en met alle aandacht is ze er voor mij!

Door de coaching is er veel meer communicatie binnen ons gezin. Hierdoor meer harmonie en balans. Uiteraard soms wat botsingen of irritaties, maar jouw interventies hebben ons over de hobbel(s) heen geholpen. Wij danken jou voor al je hulp, adviezen en wijsheid. Ik en eveneens mijn gezin hebben er veel aan gehad.

Niek