Invididuele coaching

Ik voel dat ik leef! Vitaal, vrolijk, bewust. Ik voel me fit, licht, heb energie. Ik heb ideeën en kom in actie, ik onderneem. Ik voel mij verbonden met mijn omgeving, heb waardevolle en liefdevolle contacten met mensen, collega’s, gezin en/of natuur.

Ik voel dat mijn leven stroomt.

Joh dat klinkt heerlijk.

En heb jij dat gevoel? Houd het vast en leef!

En misschien voel je het op dit moment niet zo. Is je pad op dit moment zwaar voor je. Kost alles net teveel moeite. Weet je niet zo goed waar je je energie vandaan moet halen. Je staat voor keuzes waar je niet helemaal uitkomt. Of je wordt gek van jezelf of je baalt van die dingen waar je steeds weer tegenaan loopt. Ruzies liggen op de loer. Je lijf voelt zwaar en is maar moeilijk in beweging te krijgen, de bank is je beste vriend.

Dan kun je wel een goede coach gebruiken.

Iemand die met jou in beweging komt door je mee te nemen. Door samen letterlijk op pad te gaan in de natuur; even heerlijk eruit, naar buiten. Die liefdevol luistert naar wat je bezig houdt. En door jou vragen te stellen en onderweg spontane oefeningen te doen, ontstaan er inzichten en oplossingen die voor jou passend zijn! Jij weet ergens jouw antwoorden wel en samen zullen we ze vinden.

Een coach die helpt je wereld, je blik te verbreden. Je weer verbinding laat voelen, mogelijkheden laat zien. Je helpt regie in je eigen leven terug te pakken en het richting te geven. Je leert hoe je dat in de toekomst zelf kunt vasthouden. Jij en jouw pad worden weer zichtbaar door het licht dat we er samen op schijnen.

Klinkt goed?

Jazeker, want dat is het moment dat je voelt dat je leeft. Dat het stroomt. Dat alles gemakkelijker, lichter en liefdevoller gaat.

Moeilijk?

Misschien; als het moeilijk is om van de bank af te komen. En oh ja, er is nog een drempeltje te nemen in het maken van een afspraak met ons. Gelukkig zijn wij vriendelijk, vrolijk en gemakkelijk in contact.

Zwaar?

Niet zwaarder dan nu. Alles wat er is, draag je nu toch al mee. We gaan dat juist verlichten. Op een positieve manier. We gaan samen op pad, lopen naast je. Leun even op ons dat geeft ruimte om samen te komen waar jij wilt zijn. We zoeken een coach die goed met jou klikt.

Kostbaar?

Wil jij tijd, moeite en geld investeren in jouw leven? En lijkt je dit een goede weg? Dan vragen wij per uur euro 89 exclusief BTW.
We komen daarvoor naar jou toe. Alle tijd alleen voor jou, persoonlijke aandacht. Al onze coaches zijn ervaren en effectief. Vaak zijn we met 4 sessies al een heel eind op pad. Stoppen kan altijd, net als een eenmalige
afspraak om eerdere sessies weer even op te frissen of te helpen met nieuwe vraagstukken.